Volkswagen Södertälje söker en Mekaniker

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service, felsökningar, reparationer samt elarbeten på Volkswagen personbilar. Rollen innebär även viss kundkontakt då du tar emot och lämnar ut bilar till våra kunder.

Kvalifikationer
Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt flerårig dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar, med stor erfarenhet av både servicearbeten och tyngre jobb. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.

Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har datavana, vilket vi värdesätter högt. Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Du har minst B-körkort. Kunskaper i Elsa och Automaster är meriterande.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och brinner för att ge service.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Urval sker löpande så ansök redan idag.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se, senast 31 augusti 2014.

→ www.dinbil.se

Vid frågor kontakta rekryterande chef Christos Georgiadis på telefon 08-553 779 12 eller via e-post: christos.georgiadis@dinbil.se

Audi Stockholm, Östermalm söker fordonstekniker för VW och Audi

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga tekniker. Där kommer du arbeta med allt från raka servicejobb till felsökningar och aggregatarbeten såsom motor- och växellådsbyten samt elektronik.

Kvalifikationer
Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt minst två års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och god känsla för service. Du har minst B-körkort. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har datavana, vilket vi värdesätter högt. Du bör behärska svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m.

Personliga egenskaper
Du är effektiv i ditt arbete, strukturerad och kan ta egna initiativ. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara flexibel, socialt utåtriktad och serviceminded. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och gillar att verka i team.

Att du är utvecklingsorienterad och har en professionell approach ser vi som en självklarhet. Du ska dessutom vara van vid att arbeta utefter klara och tydliga mål.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rätt person får ett intressant arbete tillsammans med professionella och trevliga kollegor samt nöjda kunder.

Intervjuer kan komma att ske löpande så ansök snarast möjligt.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se, senast 15 augusti 2014.

→ www.dinbil.se

Vid frågor kontakta rekryterande chef Jonathan Schüler på telefon 08-503 339 70 eller via e-post: jonathan.schueler@audistockholm.se

alternativt

Henrik Nordström på telefon 08-503 335 94 eller via e-post: henrik.nordstrom@audistockholm.se