Volkswagen Kista, Skadeverkstad söker en Skadereparatör

Vi söker nu en duktig skadereparatör till vår märkesverkstad i Kista. Som skadereparatör återställer du våra kunders bilar till sitt ursprungsskick. Du arbetar med ytriktning, riktbänksarbeten och sedvanliga skadereparationer på Volkswagens bilmodeller.

Vi erbjuder

 • En av marknadens största aktörer
 • Märkesverkstad med duktiga kollegor och god stämning
 • Kontinuerlig utbildning och utveckling
 • En modern och välutrustad verkstad
 • Återkommande och uppskattade personalaktiviteter
 • Goda förtjänstmöjligheter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fordonsutbildning och erfarenhet av arbete som skadereparatör. Du har vana från riktbänksarbeten och stora skador samt kunskap i moderna material och reparationsmetoder. Du behöver ha datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska. Tjänsten kräver B-körkort. Det är meriterande om du har kunskap om våra märken samt erfarenhet av Cabas. Ange gärna i din ansökan vilka system du har arbetat i.

Ansökan
Maila Ditt CV och Ditt personliga brev till rekryterande chef, Mikael Flyborg, på mailadress mikael.flyborg@vwstockholm.se.
Skriv ”Rekrytering skadereparatör” i ämnesfältet.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Volkswagen Stockholm i Kista söker en direktmekaniker för transportbilar

Vi söker nu en duktig mekaniker till vår märkesverkstad i Kista. Som skadereparatör återställer du våra kunders bilar till sitt ursprungsskick. Du arbetar med ytriktning, riktbänksarbeten och sedvanliga skadereparationer på Volkswagens bilmodeller.

Vi erbjuder

 • En av marknadens största aktörer
 • Märkesverkstad med duktiga kollegor och god stämning
 • Kontinuerlig utbildning och utveckling
 • En modern och välutrustad verkstad
 • Återkommande och uppskattade personalaktiviteter
 • Goda förtjänstmöjligheter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fordonsutbildning och erfarenhet av arbete som skadereparatör. Du har vana från riktbänksarbeten och stora skador samt kunskap i moderna material och reparationsmetoder.

Du behöver ha datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska. Tjänsten kräver B-körkort. Det är meriterande om du har kunskap om våra märken samt erfarenhet av Cabas. Ange gärna i din ansökan vilka system du har arbetat i.

Ansökan
Maila Ditt CV och Ditt personliga brev till rekryterande chef, Mikael Flyborg, på mailadress mikael.flyborg@vwstockholm.se.
Skriv ”Rekrytering mekaniker” i ämnesfältet.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Volkswagen Södertälje söker en mekaniker

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service, felsökningar, reparationer samt elarbeten på Volkswagen personbilar. Rollen innebär även viss kundkontakt då du tar emot och lämnar ut bilar till våra kunder.

Kvalifikationer
Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt minst 2 års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar, med stor erfarenhet av både servicearbeten och tyngre jobb. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat och genomgått utbilningar inom våra märken samt om du har erfarenhet av elarbeten.

Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har datavana, vilket vi värdesätter högt. Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Du har minst B-körkort. Kunskaper i Elsa och Automaster är meriterande.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och brinner för att ge service.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Tjänsten avser inledningsvis ett vikariat, men för rätt person finns det goda möjligheter till fortsatt anställning.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se, senast 10 februari 2015.

→ Gå till ansökan

Vid frågor kontakta rekryterande chef Christos Georgiadis på telefon 08-553 779 12 eller via e-post: christos.georgiadis@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Auto-Älgen i Viken söker verkstadsansvarig / servicerådgivare

AB Auto-Älgen i Viken söker en verkstadsansvarig/servicerådgivare, som ska kunna planera och leda verkstadsjobben till mekanikerna.

Tjänsten innebär också att ta emot kunder vid disk och via telefon för att boka in service och reparationer. Vi har i nuläget tre färdiga mekaniker och två under upplärning.

Det är en fördel om du som söker har någon form av teknisk bakgrund som t.ex mekaniker. Om du har utbildning som servicerådgivare är det också ett stort plus. Men den viktigaste egenskapen för oss, är att du har goda kunskaper om hur man leder och planerar arbetet i verkstaden.

Kontaktpersoner är: Marie Paradis Tel.nr: 0701-45 06 41. marie@auto-algen.se och
Lars Paradis Tel.nr: 0709-948 212. lars@auto-algen.se

Servicerådgivare sökes till Olofsson Bil i Haninge

Vi söker nu servicerådgivare till våra starka Team på Volkswagen Personbilar, Volkswagen Transportbilar samt Skoda. Ta chansen till ett jobb med rejäla framtidsutsikter – med goda möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling!

Vi ger dig goda möjligheter att påverka din egen situation, men också att bygga vidare på dina kunskaper. Vi satsar varje år sammanlagt 4 000 timmar på vidareutbildning. Som hälsodiplomerad arbetsplats investerar vi också målmedvetet för att skapa en frisk och glad arbetsplats.

Vi erbjuder:

 • Goda villkor
 • Utmanande och utvecklande arbete
 • Konkurrenskraftig lön
 • Kompetenta kollegor i modern, trevlig arbetsmiljö

Körkort: B

Varaktighet och arbetstid: Tillsvidare, heltid (dagtid vardagar 7:00-17:00)

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Haninge

Ansökningsfrist: Snarast.

Skicka din ansökan med CV till: maud.jacobsson@olofssonbil.se