Volkswagen Stockholm, Kista söker en Skadereparatör till skadeverkstaden

Tjänstebeskrivning
Du kommer att ingå i ett team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick, där du främst kommer att arbeta med alla på en skadeverkstad förekommande arbetsuppgifter, såsom ytriktning, glasarbeten, platsreparationer, riktbänksarbeten, ac-arbeten samt glasarbeten på Volkswagen personbilar.

Kvalifikationer

Vi söker en person som har mångårig erfarenhet av arbete som skadereparatör av personbilar samt en vana från riktbänksarbete, helst celettebänk och stora skador. God kunskap i moderna material och reparationsmetoder, t ex miglödning, limning, nitning mm. Du ska även ha datavana då reparationsinformationen ligger i datamedia. Du är meriterande om du har god kännedom om skadeberäkningsprogram Cabas. Fordonsutbildning är ett krav och kunskap om våra märken är meriterande. Du behöver även kunna behärska svenska, i både tal och skrift. B-körkort erfordras.

Personliga egenskaper
Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du är lojal, duktig på att arbeta efter givna instruktioner och har ett genuint kundfokus. Du inser också vikten av att vara utåtriktad och serviceminded eftersom arbetet innehåller såväl interna som externa relationer. Stor vikt läggs också vid kvalitet och noggrannhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se, senast 6 december 2014.

→ www.dinbil.se

Vid frågor kontakta rekryterande chef Mikael Flyborg på telefonnummer 08- 503 333 87 eller via e-post: mikael.flyborg@volkswagenstockholm.se

Volkswagen Stockholm, Kista söker en Arbetsledare/Prissättare – Transportbilsverkstad

Tjänstebeskrivning

Volkswagen Kista är mitt uppe i en omorganisation och kommer under 2014 och början av 2015 rekrytera en ny stab av Direktmekaniker till vår Transportbilsverkstad och kommer då att behöva en arbetsledare.

Du kommer att leda och fördela arbetet för våra fem Direktmekaniker.

Rollen är en kombinerad tjänst där du fungerar som arbetsledare och prissättare på vår Transportbilsverkstad.

Som arbetsledare kommer du att ansvara för:

 • Planerar och organiserar den dagliga verksamheten för våra mekaniker
 • Planerar och leder veckomöten
 • Bearbetar kundreklamationer
 • Ansvarar för en hög produktivitet och kundnöjdhet
 • Bedöma garantianspråk
 • Bearbeta fakturafrågor
 • Vägleda kunderna i tekniska frågor
 • Genomföra ett antal egenkontroller
 • Se till att det hela tiden finns arbete till mekanikerna

Som prissättare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

 • Säkerställa arbetsorderkvalitén
 • Kontrollera serviceprotokoll
 • Prissätta arbetsordrar
 • Ringa kunder för ev. tillkommande åtgärder
 • Hantera försäkringsfrågor
 • Upprätta offerter
 • Svara på prisförfrågningar

Datorn och våra system är ditt främsta arbetsverktyg. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt säkerställa kundens önskemålen så att vår höga kundnöjdhet består.

Du kommer att ha ett nära samarbete med Servicechef och fungera som hans ställföreträdande, vid behov.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har minst två års dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat i en arbetsledande position, helst inom bilbranschen. Det är meriterande om du även har arbetat som prissättare, mekaniker alternativt servicerådgivare. Det är viktigt att du har god förståelse för vikten av god service och bra kundbemötande samt verkstadens processer.

Krav är att du har goda datakunskaper och innehar minst B-körkort. Meriterande är om du har god kännedom om våra system; Automaster, Baltzar, Etka, Saga2, Cabas samt Elsa. Du behärskar svenska och engelska väl, i både tal och i skrift, för att kunna hantera instruktioner och manualer.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa långsiktiga relationer till både kunder och medarbetare. Du besitter förmågan att bygga team och har lätt för att beskriva och informera i tal och i skrift. Du är bekväm i din roll som arbetsledare och räds inte hantera eventuella konflikter. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar samt att utveckla verksamheten ytterligare.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på din personlighet och sociala förmåga samt din förmåga att leda och bygga team.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se, senast 30 november 2014.

→ www.dinbil.se

Vid frågor kontakta rekryterande chef Mikael Flyborg på telefonnummer 08- 503 333 87 eller via e-post: mikael.flyborg@volkswagenstockholm.se

Volkswagen Stockholm, Kista söker en Direktmekaniker – Transportbilar

Volkswagen Kista är mitt uppe i en omorganisation och kommer under 2014 och början av 2015 rekrytera ett antal nya Direktmekaniker till vår Transportbilsverkstad.

I rollen som Direktmekaniker på vår Transportbilsverkstad i Kista kommer Du att mer eller mindre agera som ett företag i företaget. Du ansvarar för alla steg i vår serviceprocess, såsom bokar arbetet, tar emot bilen, beställer reservdelar, reparerar bilen, kontaktar kunden, lämnar ut bilen när den är klar. Detta arbete kräver ett stort ansvar och lojalitet.

Då vi är i ständig utveckling så kan tjänsten framgent även innebära kvällsskift.
Din uppgift är inte bara att reparera kundens bil utan också att få kunden att fortsätta lämna sin bil till Dig och dessutom vara, inte bara nöjd, utan Utomordentligt Nöjd.
Detta kräver att man är både en kompetent mekaniker men också att man är en god kommunikatör.

Du kommer ingå i vårt Team Transportbilar Kista, där både mekaniker, administration och säljare medverkar.

Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt minst två års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete med personbilar/transportbilar, gärna med Volkswagen. Du bör även ha stor erfarenhet av både servicearbeten och felsökning. Du har minst B-körkort.

En förutsättning för arbetet är att du har datorvana, vilket vi värdesätter högt då Du kommer att arbeta i en massa viktiga system. Du bör behärska svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för att kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m.

Personliga egenskaper
Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och god känsla för service. Du är flexibel, intresserad av att fortsätta att lära, effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress.

Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer, så inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Att du är utvecklingsorienterad och har en professionell approach för att göra kunden nöjd ser vi som en självklarhet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Ansökningar kommer att handläggas löpande.

Arbetstider och omfattning
Schemalagd tid mellan 07:00 – 18:00, Kvällsskift 16:30 – 23:30
Lön: En fast del och en rörlig del (ackord)
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde: Snarast (intervjuer sker löpande)

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se, senast 30 november 2014.

→ www.dinbil.se

Vid frågor kontakta rekryterande chef Mikael Flyborg på telefonnummer 08- 503 333 87 eller via e-post: mikael.flyborg@volkswagenstockholm.se

Söderbergs bil söker två skickliga bilplåtslagare!

Vi söker två erfarna bilplåtslagare till vårt team av skadetekniker på 8 som kan arbeta med alla våra varumärken på ett säkert och proffsigt sätt.

Vem är du?
Du som söker har en fordonsteknisk utbildning med inriktning på bilskador eller annan motsvarande utbildning. Du har minst 2 års erfarenhet av yrket. Det är en förutsättning att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift då vi kontinuerligt dokumenterar vårt arbete skriftligen. Då datorn är ett viktigt arbetsredskap krävs även god datorvana. B-körkort är ett krav.

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med Volkswagen och/eller Audi.

Du som person är noggrann och serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är ansvarsfull och flexibel och trivs med att ha flera olika arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig ett arbete med utvecklingsmöjligheter i en organisation med ett gott kamratskap!

Välkommen in med din ansökan redan idag, dock senast 6 december 2014. Urval sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hjort 011-280137.

Krav
- Fordonsteknisk utbildning med inriktning på bilskador eller motsvarade.
- Minst 2 års erfarenhet inom yrket.
- B-körkort.

Meriterande
- Tidigare arbete med Volkswagen och/eller Audi.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Lackerare till Biljouren, Åkersberga

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta på vårt skadecenter auktoriserad för Audi, VW,
VW Transporter, Skoda och Seat.
Du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering.
Övergripande avdelningsansvar. I din roll ingår att leda och fördela arbetet över fem stycken lackerare.
Tjänsten innebär möjlighet till omfattande certifierande internutbildning med fokus på att ge våra kunder yppersta service.

Kvalifikationer
Du är kunnig inom slipning, maskering, spackling och lackering. Ditt arbete är självständigt och leveransorienterat, du levererar i tid med en fackmannamässig kvalité. I ditt arbete förekommer även färganalys och färgblandning.
Vi vill att du har flerårig yrkesvana med goda kunskaper inom yrket. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är tydlig, flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbetsledarroll och kan ta egna initiativ, även under tidspress. Du ska ha lätt för att få dina medarbetare att jobba mot samma mål. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och en god känsla för service.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka.
Ansökan skickas till lasse@biljouren.se för frågor angående tjänsten ring
08-54085000
Sista ansökningsdag 20150131
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Fordonstekniker till Biljouren, Åkersberga

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta på en komplett märkesverkstad auktoriserad för Audi, VW, VW Transporter, Skoda och Seat.
Vi söker nu en fordonstekniker till vårt personbils-team.
I arbetet ingår att självständigt genomföra service, felsökning och reparation av fordon.
Tjänsten innebär möjlighet till omfattande certifierande internutbildning med fokus på att ge våra kunder yppersta service.

Kvalifikationer
Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.
Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Meriterande är om du har ac kreditering, jobbat inom vgs tidigare.
Du bör behärska svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska. Du har minst B-körkort

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och en god känsla för service.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka.
Ansökan skickas till lasse@biljouren.se för frågor angående tjänsten ring
08-54085000
Sista ansökningsdag 20150131
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Primecar skadeservice söker en Master Technician till vår verkstad

Primecar Skadeservice är en nyligen auktoriserad skade- och serviceverkstad, VW, Skoda och VW Transportbilar. Vi är 20 anställda och håller till i nyrenoverade lokaler i Sätra, Skärholmen.

Nu behöver vi en Master Technician till vår serviceavdelning. Är du intresserad att utbilda dig till Diagnostekniker så finns möjligheten här.

Som Master Technician på Primecar kommer du att ingå i team bestående en diagnostekniker, en service mekaniker samt en service rådgivare.

Kvalifikationer:

 • Påbörjat eller genomgått utbildning som Master Technician
 • B-körkort ett krav
 • Teknisk utbildning fler årig yrkeserfarenhet som mekaniker
 • Stort tekniskt kunnande
 • Har god förmåga till lagarbete
 • Överför information på ett målmedvetet sätt
 • Stöttar kollegor vid lösning av tekniska problem
 • Ser uppgifter som en utmaning
 • Bevarar överblicken och lugnet samt är konstruktiv även i krävande situationer
 • Har gedigna kunskaper om Volkswagens produkter (erbjudanden, teknik, produktfördelar och kundnytta)
 • Har goda tekniska kunskaper om fordon av andra märken
 • Har kunskaper om underhålls-/reparations-/delar-/tillbehör- och fordonsområde
 • Är beredd på att ständigt utveckla sin tekniska kompetens

Känner du att detta stämmer in på dig eller om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår servicechef Frans Selander, frans.selander@primecar.se.

Primecar skadeservice söker en Diagnostekniker till vår verkstad

Primecar Skadeservice är en nyligen auktoriserad skade- och serviceverkstad, VW, Skoda och VW Transportbilar. Vi är 20 anställda och håller till i nyrenoverade lokaler i Sätra, Skärholmen.

Nu behöver vi en Diagnostekniker till vår serviceverkstad. Är du intresserad att utbilda dig till Diagnostekniker så finns möjligheten här.

Som Diagnostekniker på Primecar kommer du att ingå i team bestående en master technician, en service mekaniker samt en service rådgivare.

Kvalifikationer:

 • Fordonsteknisk utbildning
 • B-körkort ett krav
 • Fordonsmekaniker, fordonselektriker är meriterande
 • Stort tekniskt kunnande
 • Arbetar självgående och klarar hög belastning
 • Arbetar lugnt och metodiskt
 • Uppskattar komplexa arbetsförhållanden
 • Positiv inställning till utmaningar
 • Arbetar systematiskt, målinriktat och strukturerat
 • Har god kommunikationsförmåga
 • Flexibel i dina arbetsuppgifter
 • Kan använda diagnossystem målmedvetet och kvalitetsbefrämjande

Känner du att detta stämmer in på dig eller om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår servicechef Frans Selander, frans.selander@primecar.se.

Möller Bil Eskilstuna söker en Skadereglerare/Servicerådgivare

Vår verksamhet växer och vi behöver vi förstärka gruppen med en Skadereglerare/Servicerådgivare.

Vi erbjuder ett självständigt arbete i en expansiv organisation som kännetecknas av vår värdegrund Öppen och Ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig.

Som Skadereglerare/Servicerådgivare ansvarar du för att kunden blir nöjd med vårt sätt att lösa deras ärende.

Du har daglig kontakt med våra kunder, ger råd, bokar tid, skadebesiktar och upprättar kostnadskalkyler. I rollen ingår även att hantera telefon, garantifrågor och fakturering. Vi vill också att du bidrar till att utveckla våra rutiner och för att nå bästa kundnöjdhet och effektivitet.

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseriteknik eller flera års erfarenhet av skadereparationer. Erfarenhet av arbete med Cabas kalkyleringsverktyg, CABplan, Automaster samt ELSA är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person har du en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du kan hantera kundrelationer och trivs med att möta nya människor varje dag. Du har du en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungerar i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Rätt person för uppdraget har vår värdegrund i ryggmärgen.

Låter det intressant? Kontakta Skadeverkstadschef Ulrika Ståhl tel. 016-150925 för mer information. Du är välkommen att skicka din ansökan via mail till ulrika.stahl@mollerbil.se senast den 30 november. Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Välkommen till Möller Bil!
Möller Bil är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och 600 medarbetare. Möller Bil ägs av norska MöllerGruppen, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning, finansiering och fastigheter. MöllerGruppen har 3800 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Totala omsättningen 2013 var 22,6 miljarder SEK.