Servicerådgivare sökes till Atteviks Jönköping

Bli en del av vårt vinnande team. Vi söker dig som har framåtanda och hög servicekänsla med kundfokus som stärker upp vårt redan starka team ännu mer.

Vi söker dig med några års erfarenhet av kundkontakt och har god administrativ förmåga och datavana. Du måste ha hög servicekänsla och förstå kundens behov, stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och engagemang. Teknisk utbildning är meriterande. Atteviks erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete i ett trevligt gäng.

Välkommen med din ansökan
Ansökan skickas till vår servicechef nicklas.sundell@atteviks.se.

Möller Bil Örebro söker en Servicerådgivare till VW

Vi erbjuder ett självständigt arbete i en organisation som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Du får möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärken tillsammans med Volkswagen-teamet.

Som servicerådgivare har du daglig kontakt med våra kunder, ger råd, bokar tid och upprättar kostnadskalkyler. Din uppgift är att alltid se till att kunden blir nöjd med vårt sätt att lösa deras ärende. I rollen ingår även att hantera telefon, garantifrågor samt fakturering.

Vi söker dig som kan hantera kundrelationer och trivs med att möta nya människor varje dag. Du har ett stort intresse för människor och gärna dokumenterad erfarenhet av serviceinriktat arbete. Har du jobbat med servicerådgivning tidigare är detta ett plus. Vidare ser vi att du har god datavana och har lätt för att sätta dig in i nya tekniska system. B-körkort är ett krav.

Som person har du en god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder utomordentligt nöjda. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter varför du även behöver vara stresstålig. Du behöver vara självständig, strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Rätt person för uppdraget har vår värdegrund i ryggmärgen.

För mer information kontakta Servicechef Stefan Norberg tel. 019-20 55 19. Du är välkommen att skicka din ansökan bestående av cv och ett personligt brev till stefan.norberg@mollerbil.se senast den 26 oktober.

Tjänsten behöver tillsättas snarast. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen till Möller Bil!
Möller Bil är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 10 orter i Mälardalsområdet och 550 medarbetare. Möller Bil ägs av norska MöllerGruppen, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning, finansiering och fastigheter. Möllergruppen har 3800 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Totala omsättningen 2013 var 22,6 miljarder SEK.

Atteviks i Växjö söker servicerådgivare, servicetekniker samt ansvarig för vår skadeverkstad

Det går bra nu, Atteviks växer därför söker vi några personer till följande positioner hos oss:

  • 1 ansvarig för vår skadeverkstad
  • 2 stycken servicerådgivare VW Personbilar
  • 1 servicerådgivare skadeverkstaden
  • 2 servicetekniker till vår verkstad

Vi tycker personlighet är viktigast!
Därför kommer ledningen för Atteviks Personvagnar att finnas på plats för att du skall få möjlighet att visa din personlighet!

Mellan 16.00-20.00 Torsdagen den 2 Oktober genomför vi därför ”Speed Intervjuver” på vår anläggning i Växjö där du får möjlighet att presentera dig och överlämna ansökan och CV personligen. Vi avsätter 15 minuter för varje person.
Vi reservera oss för att det kan bli kö och väntetider, men vi serverar förfriskningar under tiden. VÄLKOMNA!
Ledningen på Atteviks
Se atteviks.se/ledigajobb för mer info.