Primecar skadeservice söker en Diagnostekniker till vår verkstad

Primecar Skadeservice är en nyligen auktoriserad skade- och serviceverkstad, VW, Skoda och VW Transportbilar. Vi är 17 anställda och håller till i nyrenoverade lokaler i Sätra, Skärholmen.

Nu behöver vi en Diagnostekniker till vår serviceavdelning. Som diagnostekniker på Primecar kommer du att ingå i team bestående en master technician, en service mekaniker samt en service rådgivare.

Kvalifikationer:

 • Genomgått eller påbörjat utbildning som diagnostekniker hos Volkswagen är ett krav
 • B-körkort är ett krav
 • Fordonsmekaniker, fordonselektriker är meriterande
 • Stort tekniskt kunnande
 • Arbetar självgående och klarar hög belastning
 • Arbetar lugnt och metodiskt
 • Uppskattar komplexa arbetsförhållanden
 • Positiv inställning till utmaningar
 • Arbetar systematiskt, målinriktat och strukturerat
 • Har god kommunikationsförmåga
 • Flexibel i dina arbetsuppgifter

Känner du att detta stämmer in på dig eller om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår servicechef Frans Selander, frans.selander@primecar.se.

Primecar skadeservice söker en Master Technician till vår verkstad

Primecar Skadeservice är en nyligen auktoriserad skade- och serviceverkstad, VW, Skoda och VW Transportbilar. Vi är 17 anställda och håller till i nyrenoverade lokaler i Sätra, Skärholmen.

Nu behöver vi en Master Technician till vår serviceavdelning. Som Master Technician på Primecar kommer du att ingå i team bestående en diagnostekniker, en service mekaniker samt en service rådgivare.

Kvalifikationer:

 • Genomgått eller påbörjat utbildning som Master Technician hos Volkswagen är ett krav
 • B-körkort är ett krav
 • Teknisk utbildning fler årig yrkeserfarenhet som mekaniker
 • Stort tekniskt kunnande
 • Har god förmåga till lagarbete
 • Överför information på ett målmedvetet sätt
 • Stöttar kollegor vid lösning av tekniska problem
 • Ser uppgifter som en utmaning
 • Bevarar överblicken och lugnet samt är konstruktiv även i krävande situationer
 • Har gedigna kunskaper om Volkswagens produkter (erbjudanden, teknik, produktfördelar och kundnytta)
 • Har goda tekniska kunskaper om fordon av andra märken
 • Har kunskaper om underhålls-/reparations-/delar-/tillbehör- och fordonsområde
 • Är beredd på att ständigt utveckla sin tekniska kompetens
 • Kan använda diagnossystem målmedvetet och kvalitetsbefrämjande

Känner du att detta stämmer in på dig eller om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår servicechef Frans Selander, frans.selander@primecar.se.

Fordonstestare/Mekaniker till Möller Bil Uppsala

Vi söker en erfaren fordonstestare för våra inbyten, inköp samt tester åt bl.a. leasingbolag.

Vi erbjuder ett självständigt arbete i en organisation som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Du får möjlighet att arbeta några av marknadens ledande bilmärken.

Du kommer att ingå i ett team där vi gemensamt strävar mot att överträffa våra kunders förväntningar.

Arbetsuppgifterna består i att testa inbytesbilar, inköpsbilar samt andra tester för leasingbolag. Vissa mekanikersysslor ingår. Testerna prissätts i ett dataprogram vilket ställer krav på viss datavana. Du rapporterar direkt till försäljningschef för Begagnat och kommer sannolikt att arbeta enligt försäljningens öppettider.

Vi söker dig som är mekaniker med fordonsteknisk utbildning samt bred fordonsvana och modellkännedom. Datavana och erfarenhet av plåt-, lack, och poleringsarbete är en merit. Tidigare arbetserfarenhet av inbytestester och/eller kundmottagning är meriterande, då testerna kommer utföras i anknytning till försäljningshall och kund. Har du arbetat med moderna och avancerade databaserade verktyg är det också en fördel. B-körkort är ett krav.

Som person är du noggrann och inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är utåtriktad och trivs att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt tar ansvar för dina egna uppgifter. Rätt person för uppdraget har vår värdegrund i ryggmärgen.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till niklas.rindstal@mollerbil.se senast 15 september.

Tjänsten är heltid med tillträde omgående. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan

Välkommen till Möller Bil!

Möller Bil är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 10 orter i Mälardalsområdet och 550 medarbetare. Möller Bil ägs av norska MöllerGruppen, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning, finansiering och fastigheter. Möllergruppen har 3800 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Totala omsättningen 2013 var 22,6 miljarder SEK.

Visby BilCity söker en Golvverkmästare / arbetsledare i verkstaden

Visby BilCity är auktoriserade för VW, VW transportbilar, Audi, Skoda samt Seat.
Du kommer att arbeta i ett team bestående av ca 10 mekaniker och fokus är kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet samt lönsamhet.

Vi tror att du har bra ledaregenskaper och ett stort tekniskt kunnande, har du utbildningar inom VW är det ett plus. Annars är avsikten att påbörja ett utbildningsprogram omgående med sikte på Master Technican.

Vi ser att du är flexibel och strukturerad och effektiv i ditt arbete, att du kan ta egna initiativ samt har förmåga att leda andra.

Känner du att detta stämmer in på dig så är du välkommen med din ansökan.
Maila roger.ogestadh@visbybilcity.se, eller ring för mer info 0705571250.

Möjlighet att flytta till en fantastisk ö, vi kan hjälpa till med boende, arbete till ev. maka, sambo och socialt kontaktnät.

Volkswagen Södertälje söker en Mekaniker

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service, felsökningar, reparationer samt elarbeten på Volkswagen personbilar. Rollen innebär även viss kundkontakt då du tar emot och lämnar ut bilar till våra kunder.

Kvalifikationer
Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt flerårig dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar, med stor erfarenhet av både servicearbeten och tyngre jobb. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.

Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har datavana, vilket vi värdesätter högt. Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Du har minst B-körkort. Kunskaper i Elsa och Automaster är meriterande.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och brinner för att ge service.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Urval sker löpande så ansök redan idag.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se, senast 31 augusti 2014.

→ www.dinbil.se

Vid frågor kontakta rekryterande chef Christos Georgiadis på telefon 08-553 779 12 eller via e-post: christos.georgiadis@dinbil.se