Toveks BIl i Uddevalla söker en servicetekniker med engagemang

Servicetekniker med hög ambition och bred kompetens inom fordonsområdet sökes! Dina personliga egenskaper och engagemang är viktiga för oss såväl som hög servicekänsla och framåtanda.

Vi erbjuder en tjänst som servicetekniker där du får arbeta med några av marknadens starkaste varumärken!
Grundläggande fordonsutbildning samt gärna AC-certifikat eller annan påbyggnadsutbildning är givetvis meriterande. Vidare-/specialistutbildning erbjuds kontinuerligt inom VW group.

Känns detta rätt för dig erbjuder vi en mycket trevlig & utvecklande arbetsplats där det är stimulerande att jobba

Vid eventuella frågor kring tjänsten, kontakta Servicechef Thomas Niklasson 0522-654320.

Vi vill ha din ansökan till oss senast den 30 april

Ansökan mailar du till: thomas.niklasson@toveksbil.se Eller skickar till: Thomas Niklasson, Toveks Personbilar AB Göteborgsvägen 16, 451 42 Uddevalla. Märk ansökan ”Servicetekniker Uddevalla”

Toveks Bil är auktoriserad återförsäljare för VW, Audi, Skoda och Seat. Dessutom agent för Europcar. Koncernen har ca 600 anställda och omsätter ca 3,0 MDR. Vi finns i Borås, Falkenberg, Falköping, Kinna, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Ulricehamn, Vara, Varberg och Åmål. Vi är Swedacackrediterade och certifierade enligt ISO9001:2008. Vår vision: Hela vägen!

Toveks BIl i Uddevalla söker vi Skadetekniker / Bilplåtslagare

Vi söker en engagerad och driven Skadetekniker till vår anläggning i Uddevalla. Vi jobbar med några av marknadens starkaste varumärken. Och nu behöver vi stärka upp vår personalstyrka.

Du som söker bör ha några års vana av skadereparationer samt klara alla förekommande arbete i skadeprocesen. Datavana samt god el-kunskap är en viktig egenskap då vi jobbar i många komplexa bilsystem. Licencierad AC tekniker samt Licenssvetsare erhåller företräde.

Vår verkstad är auktoriserade som Skadespecialister för våra märken. Därför krävs det att man är noggrann & ansvarstagande i sitt yrke. Vi sätter även stor vikt vid personligt engagemang samt samarbetsförmåga i jobbet.

För att vi skall kunna utföra Säkra reparationer utbildar vi kontinuerligt vår personal i den senaste tekniken med hjälp av kurser hos Generalagenten.

Känns detta rätt för dig erbjuder vi en mycket trevlig & utvecklande arbetsplats där det är stimulerande att jobba.

Vid eventuella frågor kring tjänsten, kontakta Servicechef Thomas Niklasson 0522-654320.

Vi vill ha din ansökan till oss senast den 30 april

Ansökan mailar du till: thomas.niklasson@toveksbil.se Eller skickar till: Thomas Niklasson, Toveks Personbilar AB Göteborgsvägen 16, 451 42 Uddevalla. Märk ansökan ”Skadetekniker Uddevalla”

Toveks Bil är auktoriserad återförsäljare för VW, Audi, Skoda och Seat. Dessutom agent för Europcar. Koncernen har ca 600 anställda och omsätter ca 3,0 MDR. Vi finns i Borås, Falkenberg, Falköping, Kinna, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Ulricehamn, Vara, Varberg och Åmål. Vi är Swedacackrediterade och certifierade enligt ISO9001:2008. Vår vision: Hela vägen!

Volkswagen Stockholm Bromma söker en Transportbilsmekaniker

Anläggningen i Bromma är en auktoriserad fullserviceanläggning för Volkswagen. Vår kvalitetspolicy är att i alla lägen uppfylla våra kunders krav och förväntningar. Under de senaste åren har vår försäljning ökat lavinartat. Nu behöver vi utöka med ytterligare en transportbilsmekaniker för att bibehålla och öka kundnöjdheten.

Om tjänsten
Som mekaniker hos oss kommer du att jobba med allt från raka servicejobb, felsökningar till reparationer. Du ska självständigt reparera Volkswagen Transportbilar och lätta lastbilar samt prissätta. I tjänsten ingår kundkontakt i samband med mottagning och utlämning av bil. Teamet som du kommer att ingå i arbetar målinriktat för att tillgodose kundens behov. Vi håller en hög klass, där ordning och reda tillhör honnörsorden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom fordonsteknik. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker och att du nu är intresserad av att anta nya utmaningar. Vi förutsätter att du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt har god datorvana. Meriterat är också om du har erfarenhet av en ledande roll, som t.ex. Verkmästare. Du har minst B-körkort (C-körkort är meriterande).

Personliga egenskaper
För att lyckas i detta jobb behöver du vara engagerad, självgående och ansvarstagande. Det är viktigt att du är lyhörd och förstår vikten av att utveckla goda relationer med såväl kollegor som kunder.

Utveckling är en självklar del av vår verksamhet och vi vågar prova nya idéer, därför är det av stor vikt att du trivs med att ett öppet, rakt och tydligt arbetsklimat. Du bör inneha en genuin vilja att vara bäst och hela tiden fortsätta att utvecklas.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rätt person får ett intressant arbete tillsammans med professionella och trevliga kollegor samt nöjda kunder.

Arbetstider och omfattning
Tillträde: Snarast (intervjuer sker löpande)
Sysselsättningsgrad: 100 %

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se, senast 14 juni 2014.

→ www.dinbil.se

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Segerman på mail daniel.segerman@vwstockholm.se

Audi Stockholm, Östermalm söker fordonstekniker för VW och Audi

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga tekniker. Där kommer du arbeta med allt från raka servicejobb till felsökningar och aggregatarbeten såsom motor- och växellådsbyten samt elektronik.

Kvalifikationer
Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt minst två års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och god känsla för service. Du har minst B-körkort. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har datavana, vilket vi värdesätter högt. Du bör behärska svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m.

Personliga egenskaper
Du är effektiv i ditt arbete, strukturerad och kan ta egna initiativ. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara flexibel, socialt utåtriktad och serviceminded. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och gillar att verka i team.

Att du är utvecklingsorienterad och har en professionell approach ser vi som en självklarhet. Du ska dessutom vara van vid att arbeta utefter klara och tydliga mål.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rätt person får ett intressant arbete tillsammans med professionella och trevliga kollegor samt nöjda kunder.

Intervjuer kan komma att ske löpande så ansök snarast möjligt.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se, senast 31 maj 2014.

→ www.dinbil.se

Vid frågor kontakta rekryterande chef Jonathan Schüler på telefon 08-503 339 70 eller via e-post: jonathan.schueler@audistockholm.se

Möller Bil Uppsala söker två VW-mekaniker

Vi fortsätter vår satsning på service och söker engagerade mekaniker till vår anläggning i Uppsala.

Du kommer att ingå i vårt VW-team med 16 medarbetare där vi gemensamt strävar mot att överträffa våra kunders förväntningar.

Vi erbjuder ett självständigt arbete i en organisation som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Du får möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken.

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och erfarenhet från arbete som mekaniker. Tidigare arbete med inriktning på el och felsökning är en merit. B-körkort är ett krav.
Som person är du noggrann och inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt tar ansvar för dina egna uppgifter. Du trivs med kundkontakter och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. Rätt person för uppdraget har vår värdegrund i ryggmärgen.

Är du intresserad? Kontakta Servicechef Patrick Wallger tel. 018-171742
Du är välkommen att skicka din ansökan via e-mail till patrick.wallger@mollerbil.se senast den 16 maj.
Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att höra av dig.

Välkommen till Möller Bil!

Möller Bil är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 10 orter i Mälardalsområdet och 500 medarbetare. Möller Bil ägs av norska MöllerGruppen, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning, finansiering och fastigheter. Möllergruppen har 3600 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Totala omsättningen 2012 var 22,6 miljarder SEK.

Volkswagen Stockholm, Bromma Söker en Servicechef

Till Volkswagen Bromma söker vi en ersättare till vår Servicechef som går vidare inom företaget.

Om tjänsten
Volkswagen Bromma söker en Servicechef som brinner för att utveckla och driva verksamheten framåt. Du ansvarar för Volkswagen personbilsverkstad med tillhörande funktioner.

Du kommer att arbeta med strategier och processer, i syfte att effektivisera samt öka avdelningens kundnöjdhet och ekonomiska resultat. Du kommer att samarbeta med bilmarknad och reservdelasavdelningen för att skapa en utomordentlig kundupplevelse och ett utomordentligt bilägande för våra kunder.

Du rapporterar till Platschefen samt ingår i ledningsgruppen på Volkswagen Bromma.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du skall ha flerårig dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt motivera och utveckla medarbetare samt av att skapa rutiner och effektivisera processer. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av att verka i ett processorienterad organisation .
För tjänsten krävs högskoleutbildning inom ekonomi med marknadsinriktning eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Allmänt god datavana och kunskaper i Windows – Office 2010 och då med fokus på Excel 2010 är starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Din ledarstil är coachande och baserad på god samarbetsförmåga samt hög grad av trovärdighet.
Din personlighet präglas av ett energiskt, engagerad och kommunikativ sätt. För att passa in i vår företagskultur förväntas du vara prestigelöst resultatorienterad. Du skall ha en förmåga att arbeta med problemlösning ur ett strategiskt såväl som ett operativt perspektiv, vara en god lyssnare samtidigt som du kan vara rak och tydlig då det krävs.
Du har god administrativ förmåga samt följer upp genomförandet.

Vi erbjuder dig
Ett kundnära och utvecklande arbete i en världsomspännande, expansiv miljö med professionella kollegor och ledande produkter i branschen. Att arbeta hos oss innebär en resultatinriktad lagorienterad kultur med goda karriärsmöjligheter.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se, senast 30 april 2014.

→ www.dinbil.se

Vid frågor om tjänsten så kontakta rekryterande chef Fredrik Andersson Utas, via e-post:
fredrik.andersson-utas@vwstockholm.se alternativt via telefon: 08-503 333 94.

Atteviks i Nässjö söker en servicerådgivare

Bli en del av vårt vinnande team. Vi söker dig som har framåtanda och hög servicekänsla med kundfokus som stärker upp vårt redan starka team ännu mer.

Vi söker dig med några års erfarenhet av kundkontakt och har god administrativ förmåga och datavana. Du måste ha hög servicekänsla och förstå kundens behov, stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och engagemang. Fordonskännedom är meriterande. Atteviks erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete i ett trevligt gäng.

Välkommen med din ansökan senast 7 Maj.
Läs även på www.atteviks.se/ledigajobb

Ansökan skickas till vår servicechef: Atteviks Personvagnar AB, Att: Thomas Poppe, Sturegatan 31, Box 913, 571 29 Nässjö eller via e-post: thomas.poppe@atteviks.se.

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, Skoda och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på sju olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen. Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: personvagnar och lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping.

Bilmetro i Mora söker Skadetekniker

Som skadetekniker blir din primära arbetsuppgift att återställa skadade bilar till sitt ursprungsskick. Vi arbetar med säkra reparationer för att garantera att bilarna får samma goda skadeskydd, som när bilen lämnade tillverkaren. Därför är det mycket viktigt att vi arbetar efter fabrikens reparationsbeskrivning. Vi ser gärna att du arbetat en tid med skador, eller så är du en duktig bilplåtslagare med ambition att bli ännu bättre.

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg , Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 2,6 miljarder SEK per år och har 550 anställda.

Hos oss finns det möjligheter att utbilda sig då våra märken kräver löpande utbildning. Vi erbjuder ett dynamiskt och framgångsrikt företag med några av marknadens starkaste varumärken.

Vid e.v. frågor kontakta verkstadschef Peter Göransson tel. 0250-397 22. Maila din ansökan senast 4 april till peter.goransson@bilmetro.se.

www.bilmetro.se/jobb

TKBM Bil i Haninge söker Bilskadetekniker / Bilplåtslagare

TKBM är ett företag som startades 1981, vi sysselsätter cirka 200 personer på 3 anläggningar i Stockholm. Vår ambition är att bli bäst på bilmarknaden! Med skicklig personal och professionell utrustning tillmötesgår vi de höga krav våra kunder ställer. Vi på TKBM Bil AB sätter alltid kunden i centrum och utför varje uppdrag med omsorg och fokus på kvalitet. TKBM Bil AB i Haninge är en auktoriserad service- och skadeverkstad för några av Sveriges ledande bilmärken såsom Volkswagen, Seat, Skoda.

Nu behöver vi förstärka med ytterligare Bilplåtslagare till vår anläggning i Haninge.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad bilplåtslagare (skadereparatör) med flera års erfarenhet i branschen. Du behärskar alla förekommande uppgifter, alltifrån enkla reparationer till stora strukturskador och måttriktning av olika slags karosseriskador med hjälp av riktbänkssystem. Vi ser helst att du har erfarenhet från VAG:s märken.

Du behärskar svenska väl i både tal och skrift då vi kräver att du skall kunna läsa och förstå arbetsbeskrivningar. Datakunskaper såsom Etis, Elsa Pro och Cabas/Cabplan är meriterande.

Personliga egenskaper
Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Du är också strukturerad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Självfallet har du ett stort bilintresse och hänger med i den tekniska utvecklingen.

Välkommen att höra av dig till oss om det är något du undrar över.
Vi rekryterar direkt vid rätt person, så skicka in ansökan eller kontakta oss omgående.

Körkort
B körkort fordras.

Kontaktpersoner
Nicklas Perers, 08-522 395 02 Telefon, Verkstadschef Plåt

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: nicklas.perers@tkbm.se

Mer information på www.tkbm.se